Examenscupen!

Hade examenscup med grabbarna igår (fredag) och det gick väll hyffsat ändå. Lite småtrött var man alla gånger.

Somnade bums på soffan då jag kom hem.

Studentvecka SP 3E - Torsdag (Studenten)

Dagen började i badhusparken efter inte alltför många timmars sömn. Efter det väntade avslutningen på skolan, med stipendie och betygsutdelning bland annat.

12:04 är en tid jag för evigt vill minnas. Tiden då vi sprang ut genom ODEN sjungades "SP 3E chalalala". Efter fina mottaganden från nära och anhöriga åkte vi sedan på lastbilsfalk runt stan och firade att vi tagit studenten.

Min dag fortsatte på restaurang tillsammans med nära anhöriga, innan kvällen kommit och studentfirandet skulle träda i fortsatt kraft hos Sofie. Var faktiskt svårt att hitta det riktiga "tagget" för mig och många andra till en början. Efter några groggar och någon timme så verkade de allra flesta trotsallt hittat "tagget".

Toxic på Valdino fick avsluta kvällen och det var riktigt kul.


Studentvecka SP 3E - Måndag/ tisdag/ onsdag

I måndags var det skattjakten, som vi alla härliga och ärliga SP3E:are skippade när vi fått se uppdragen. Var säkert minst 100 uppdrag och utmaningar. I bakistillstånd är väll det kanske inte det första man önskar sig. Mycket sömn hade det heller inte blvit så sliten var bara förnamnet efter 4 dagars hårt festande. Jag kom hem kring 10:00 på morgonegn och värmde lite resten, för att sedan få gå och sova min alltför välbehövliga skönhetssömn. Om jag inte minns helt fel så vaknade jag inte förräns klockan slagit 16.

Tisdag kan man säga vad dagen då jag blev rejält sjuk. Hade känt hela veckan att det var något på gång. Att festa med feberfrossa och bada uti havsbadet i söndags sätter väll sina spår antar jag. Inte så mycket att göra åt och speciellt inte när det börjat bli så varmt om dagarna och bakterierna mår som bäst. Orkade mig inte uppför sängen många gånger kan jag säga. Kan knappt svälja och tar verkligen emot direkt man äter eller dricker så antar av erfarenhet att det är nån värre syndrom av halsfluss eller liknande.

Onsdag legade jag mest ute och tog det lugnt. Direkt man gör någonting så går krafterna ur en helt och vila blir till ett måste. Känner mig som en riktig svikare SP3E att jag inte orkade komma och klä vagnen tillsammans med er, men ni ska veta att jag skulle ha gjort det om jag haft krafter.


Studentvecka SP 3E - Söndag

Festen var i Linns stuga ute vid havsbadet. Var grymt trevligt förutom att jag blev så jävla full. Roligt med övernattning, även fastän det inte blev destomera sömn precis.

Blev att ta sitt första dopp också. Kallt var det, men skönt på ett sätt att få ha gjort bort det. Nu behöver man inte känna pressen med andra ord.

SP 3E chaalalalalaa!


Studentvecka SP 3E - Lördag

Steg upp kring 2 på förmiddagen och var grymt bakis. Fick typ "bakisfrossa" också. Var strålande väder så stekte lite på studsmattan. Älskar verkligen att sola på studsmattan!

Runt 8 på kvällen kom Markus från klassen till mig. Vi han ta en  grogg var innan "Jokke" våran chaufför kom och hämtade oss.

Festen var hos Ida och slutade på pentan i vanlig ordning.


SP 3E chaalalalalaa!


Studentvecka SP 3E - Fredag

Kvällen började hos Lisa och slutade på pentan. 

Var rätt så bakis dagen efter men hade ju kul!

SP 3E chaalalalalaa!





RSS 2.0