Skapa!

Nu hade jag faktiskt tänkt att skapa ett så kallat inlägg igen! Kanske inte världshistoriens längsta?

I torsdags kan man säga var fasen på lovet då jag övergick från konstant "koma" till "aktiv" människa. Vi får väll tacka "mina" fotbollsgrabbar för det eftersom träningen åter startade efter ett kortare uppehåll, men framförallt SKATTJAKTEN! Vad har vi gett oss in i grabbar? I vilket fall som helst så ska vi vinna "skiten"! Punkt slut. Vårat lagnamn säger väll allt - 40% (spya)? Tror faktiskt det kan bli riktigt kul! Tagg tagg tagg!! Dock lite småroliga uppdrag, men är ju så det ska va!

Nu ska jag snart hoppa i säng, så man är pigg och taggad till morgondagens uppdrag.

Gott mos på er alla!


Påsken -08!

Japp då var snart påsken -08 över! I morgon börjar "vardagen" och allt är tillbaka till det normala förutom att jag kl. 06.00 varken stänger av klockan eller stiger upp! Tyvärr går en vecka alltför snabbt!

För övrigt är jag Grymt besviken med stort G, på våran spelexpert Ulrik! Vars är dagens FEM HETA på aftonbladet? Hoppas han inte "dissar" oss imorgon.

Idag har jag haft haft "hockey och fotbollsmaraton" typ.Grymt frustrerande att se Real Madrid inte få in "DEN SATANS BOLLEN" i mål, speciellt när man har Madrid i sitt spelsystem och som sista och avgörande match! Ändå inte så himla farligt om jag ska vara helt ärlig. Man börjar bli en rutinerad "målfallare" helt enkelt? Får börja med att gardera de avgörande matcherna i fortsättningen!

Imorgon ska jag ta tag i lite läxor och andra "vardagliga" sysslor som at gå ut med hunden, laga mat, städa.. Ska nog sova länge imorgon tror jag!

Får passa på att önska alla en fortsatt trevlig påsk eftersom att den snart är över!

GLAD PÅSK FÖR SISTA GÅNGEN!

Lördag?

Visst är det lördag? Ska jag vara helt ärlig så har jag inte så stor koll. Känndes rikitgt skönt att få vakna upp pigg idag. Tänk om skolan skulle varit så smarta att låta oss börja lite senare varje morgon och därmed istället komma med "pigga" huvuden istället för "trötta"? Ja tänk om! Tror nästan att jag måste skicka ett förslag till riksdagen! =)

Soligt och åter soligt? Kanske inte soligt x2 men åtminstone x1? =) Har faktiskt inte rört en fena utomhus än så länge idag, men det kommer! Jag jobbar på det!

Känner mig grymt nyttig som började dagen med godisätande! Men det är ju bara påsk en gång om året, precis som att det är Jul, nyår och alla andra "roliga" högtider en gång om året. Högtid eller inte? Hela livet är väll en enda stor högtid? Att jag fick chansen att fånga just ditt intresse är för mig en stor högtid! =)

"Högtidskram" till folket! =)


Påsklov!

Känner mig grymt duktig! Har både skickat en hel del ansökningar om sommarjobb, men kanske det duktigaste av allt, STÄDAT MITT RUM som jag "enligt" päronen inte gjort på ett halvår? I vilket fall som helst så var det bästa att en gång för alla få ett tyst på deras alltför glappande munnar! Ska verkligen fira det här!

Har faktiskt börjat att titta på vilken högskola jag ska söka till eftersom ansökan snart ska vara inne. Lutar åt Stockholm eller Linköping! Ekonom eller inte om 10 år lär tiden få utvisa! Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt! =)

Nu ska jag fortsätta vara social på msn och nöta Lugna favoriter ett tag till innan det blir att hoppa i säng!

Puss på er alla och GLAD PÅSK! =)


Lyckat till slut!

Då var man äntligen klar med projektarbetet och det känns som att man bara vill "flyga" iväg just nu faktiskt! Oerhört skönt med andra ord. Jobbat en hel del med det den sista tiden, och kanske en av anledningarna till varför jag inte varit så aktiv med bloggskrivandet. Ska försöka vara lite mer aktiv och uppdaterande nu i fortsättningen, om det nu var ett glädjande besked? Vad vet jag?

Vill passa på att tacka Jens Hedström som ställde upp för oss och dömde två matcher innan den andra domaren kom, samt tog på sig "ogiltig" frånvaro medvetet (för våran skull?). Sedan kan man ju inte glömma "Kuknille" och "Kukalle"! Vilka stjärnor. Din sjukfrånvaro och moraliska stöd för våran skull Johan Grönberg. Det värmer!

Just nu vill jag bara släppa allt vad skola innebär och koppla av i några dagar, innan man går in på slutspurten av gymnasietiden. Slutspurt? Redan? Minns det som igår när uppropet till samhällsprogrammet ägde rum! I vilket fall som helst så är det grymt skönt. Men Simon då! Du börjar ju snart skola igen? Säger bara en sak: Längtar @ studentliv! Woooooooho =)

Vad ska man göra idag då? Bra fråga! Skulle varit kul och fara på Kalles, för har hört att en hel del ska dit faktiskt!  "Bollen är rund och allting kan hända"?

Härnäst ska jag sortera mitt skrivbord och skicka iväg lite jobbansökningar!

I vilket fall som helst vill jag önska er alla en riktigt Glad Påsk!

Puss & kram, ses på stan!


Dagen efter!

Känns som att mitt huvud håller på att sprängas just nu! Var på nån "gransfest" igår. Minns inte så mycket om jag ska vara helt ärlig, mer än att jag var allmänt dryg och jävligt full. Drog även en snabbis på pentryt eftersom att jag hade lovat nå Kalixbor att visa piteås "bästa" uteställe. Kanske for dit lite väl tidigt, men i vilket fall som helst så var det totalt "dött".Undrar vad tanken hos dem var då? Skulle varit grymt kul att veta.

Idag ska jag ta det ganska lugnt!

Kram på er alla!


Ny vecka!

Ja då var det en ny vecka som väntar på att bli uppäten!

Skönt att börjat bli friskare!

Idag tryckte vi affischer till projektet. Tyckte dem blev kanonfina, men tyvärr klantade sig "kopiatorkvinnan" en aning och skrev ut a4 storlek på ett a3 papper. Kan ni föreställa er hur det ser ut? "Som en liten färgklick i mitten av någonting stort ungefär".

Ska nog döpa om mig till "pluggisch" den hära veckan, eftersom det verkligen är någonting jag kommer att vara tvungen att göra.

Hejsvejs alla "pluggischar"!

Fredag!

Veckorna bara flyger iväg och snart är det påsklov!

Influensan verkar tyvärr ha kommit till mig nu, vilket inte känns alltför roligt om jag ska vara helt ärlig.

Ikväll ska jag nog vara hemma och kurera mig, så man eventuellt blir helt frisk till nästa vecka.

Ha en "sjukt" trevlig fredagkväll säger jag bara!

kram


Första träningen!

Idag börjar fotbollsträningen för grabbarna! Gud vad många fotbollar det blev att pumpa nu när vi värvat en massa "norrfjärdingar" till den här säsongen. Värvat är kanske fel ord, men vi säger så i alla fall!

Skönt att man nästan är klar med affischen. Endast några fåtal loggor från företag som vi väntar på nu, sen är hela den biten klar.

För övrigt börjar jag verkligen bli sjuk! Eller just nu är jag inne i det "jobbiga" stadiumet när förkylningen håller på att bryta ut. Hellre förkylning än magsjuka säger jag bara!, så man ska trotsallt inte klaga allt för mycket. Som farfar brukade säga: "Det finns alltid dem som har det värre".

Nu ska jag nog äta lite och sedan äta lite mera och sen tänka på fotboll och sedan tänka lite mera på fotboll!

Hejsvejs!

Simon är "sjuk"?

Känner mig väldigt mosig i "planeten" just nu! Hoppas det blir bättre efter middagen?

Väldigt intressanta och spännande Champions League matcher ikväll!

Klassfest eller inte imorgon? Våran mentor verkade inte tycka torsdag var en bra dag att ta ut "klassens dag" på. I vilket fall som helst så skulle jag varit tvungen att plugga NK eftersom jag har ett "sjukt" stor prov på fredag! Med eller utan en grogg lär väll tiden utvisa?

"Tack och hej leverpastej!"

Nej den var dålig..

PuSsssS


Effektivitet!

Snart klar med rättskunskapen "kunskapsmässigt i alla fall och har inte en ätit middag!

Grymt effektiv? Om jag får bestämma!

God middag!



Första dagen på "arbetet" efter lovet!

Känndes faktiskt skönt att få träffa alla klasskamrater igen. Älskar verkligen SP3E!

Har en hel del prov och inlämningsuppgifter i veckan att ta tag i, och närmast ett rättskunskapsprov imorgon. Längtar verkligen ska ni veta! NK:n på fredag tror jag dock kan bli lite tyngre.

Idag ska jag verkligen försöka offra min tid till något förnuftigt som t.ex... provläsning? Känns inte lockande för fem öre, men väl så nödvändigt om jag inte vill läsa samma sidor 3 veckor före studenten när alla rester och omprov görs.

Sist men inte minst hoppas jag att alla tyckte det var lika roligt att komma tillbaka till "arbetet" som jag gjorde!

PuSs


Årets derby?

Kan nog bli ett grymt fint derby mellan "patrioterna" och "wibaxarna". Eftersom man är öjebybo så håller man givetvis på patriots. Överfullt är nog bara förnamnet idag! 60kr i inträde är helt klart köpvärt. Jag "spikar" nog den matchen kl. 17.00 / Norrmalmia.

Väl mött till en trevlig innebandymatch!

God förmiddag!


Brand har utbrutit i byggnaden?

Precis efter nationalsången i Skellefteå Kraft Arena utbröt brandlarmet. Just nu utryms hela arenan och norrderbyt mellan Skellefteå och Luleå blir fördröjt.

Oväntat?

Puss alla "Lulefans"?

Kram alla "Skelleftefans"?


Kära bloggfantaster!

Blir så himla avundsjuk på alla "bloggnötares" sidor! Att datorer inte är mitt område är ganska känt! Men vad är egentligen mitt område? Funderat på det i några dagar faktiskt. Vissa "regerar" i skolan, idrotten eller kanske till och med i Mr. Fredmans omtycka "kalkuler". Vad "regerar" jag i då? Känner mig bara så här töntigt bra på lite av varje. Ska verkligen specialisera mig på någonting och verkligen nöta det, precis som alla andra nötare som just läste denna mening. Gud vad klyftig jag är! Erkänn?

HeJdÅ!



RSS 2.0